''Сладко Палаво Момче'' на Кристина Лорен - Ревю.

Издателство : Егмонт
Автор : Кристина Лорен
Страници : 400
Оценка в Goodreads: 4,5/5 

Анотация: 
Свалките за една нощ трябва да се случват с някой удобен или пък ужасно убедителен, или някой, който ще те накара да съжаляваш. Не трябва да се случват с мъж като него. 
Миа Холанд е ужасена от посоката, в която бъдещето и поема. След луд уикенд в Лас Вегас в чест на дипломирането и, тя взима най-спонтанното решение в живота си - да последва Ансел Гиом - нейната сладка, палава тръпка - във Франция за лятото и просто да.. Играе.
Когато обаче започват да се появяват чувства зад провокативните роли, които двамата играят, и техният временен маскарад започва да се усеща като истински, Миа ще трябва да прецени дали принадлежи на света, който е напуснал, защото нищо не е било наред, или на този, който все още е нов за нея и изглежда така далечен..

Тази книга е толкова забавна за четене. Беше всички видове от секси, до остроумна, приключенска. Дива и сладка. Романтична и супер еротична. Историята проследява трите най-добри приятелки, които се запознават с три горещи момчета във Вегас, докато празнуват дипломирането си. Това е последното им ура преди да потеглят към истинския живот на възрастни хора. Всички знаем какво казват за Вегас, нали? Точно така вечер, пълна с много пиене и скандални купони напускани с много незабравими спомени и някои ситуации трябва да работим, за да коригираме някои от тях.

‘’-И наистина ли няма да ми кажеш името си? Моля.
-Утре.

-Тогава просто ще те наричам Cerise.’’ 

Миа Холанд е най-запазената от групата. Тя е момичето, което живее в главата си..тя е внимателна, а не дива и подтикваща. Тя се готви да опакова багажа си и да замине за Бостън и да установи живота си там. По време на своята вечер в Лас Вегас, Миа вижда разкошен мъж в другия край на бара, когото по-късно среща. Ансел е великолепен, френски чаровник, който показва и страната си, че е смел и забавен. Миа се преструва за някоя друга, която флиртува и е по-дива и на сутринта се случва нещо, което преобръща целия и живот. Тя обаче не е готова за тази стъпка.

‘’Искам да не спира да говори. Макар, че не го познавам достатъчно добре, за да го обичам, със сигурност обичам гласа му.’’

Това беше една наслада за четене. Беше секси и хумористичен роман примесен с романтика и сърце в основата му. На мен наистина ми хареса, че тяхното начало беше някак нестабилно. Това не беше моментална любов, въпреки че те бяха толкова привлечени един към друг. Първоначалното им време заедно е неудобно, историята  се крепеше с огромно доверие. Очаквах всяка страница с нетърпение какво ще се случи и какъв набор от неприятности ще донесе. Ако си падате по книгите с романтика и еротика ви я препоръчвам.

‘’Искам всяка нощ в живота си да обичам така, както обичам тази вечер.’’

Благодаря на издателство Егмонт, за предоставената възможност!

-Мари.


You May Also Like

0 коментара